Jule hygge og nytårløb 2015


Holdbillede, er dette det bedste ???? Holdbillede, er dette det bedste ????
Holdbillede, 1. forsøg. Bedøm selv om det er det bedste :-) Holdbillede, 1. forsøg. Bedøm selv om det er det bedste :-)
Holdbillede 4, også lidt skævt, måske formanden alligevel havde fået ASTI inden billederne ??? Holdbillede 4, også lidt skævt, måske formanden alligevel havde fået ASTI inden billederne ???
Holdbillede 3, måske det bedste ???, men lidt langt mod venstre. Formanden havde ikke på dette tidspunkt fået ASTI, men måske det er febervildelser som gør skævheden Holdbillede 3, måske det bedste ???, men lidt langt mod venstre. Formanden havde ikke på dette tidspunkt fået ASTI, men måske det er febervildelser som gør skævheden
Anretning af kransekage til løberne, et rigtigt sekretær job, til stor ros fra os alle. Anretning af kransekage til løberne, et rigtigt sekretær job, til stor ros fra os alle.
Stor hjælp fra Søren, en betroet opgave at gøre ASTI klar til løberne. Vel udført og til stor glæde til os alle. Stor hjælp fra Søren, en betroet opgave at gøre ASTI klar til løberne. Vel udført og til stor glæde til os alle.
Så er der serveret. God morgenmad, ASTI og kransekage. Lige noget for et løber. Så er der serveret. God morgenmad, ASTI og kransekage. Lige noget for et løber.
Ungdomsafdelingen skåler også, dog i sodavand Ungdomsafdelingen skåler også, dog i sodavand
Anden del af ungdomsafdelingen skåler ikke så meget, men spiser de skønne kransekager. Anden del af ungdomsafdelingen skåler ikke så meget, men spiser de skønne kransekager.
Hygge på denne årets sidste dag. Hygge på denne årets sidste dag.
Der skåles velfortjent ovenpå årets sidste løbetur i kulde og støvregn Der skåles velfortjent ovenpå årets sidste løbetur i kulde og støvregn
Mere skål, anden omgang Mere skål, anden omgang
Julehygge med kaffe og æbleskiver Julehygge med kaffe og æbleskiver
Og formanden opdagede at der blev taget billeder til julehygge :-) Og formanden opdagede at der blev taget billeder til julehygge :-)
MGU løb for alle  |   Elkjærvej 26, Mejrup  |   75000  Holstebro  |   97410920  |   @