Flere billedserier


Julefrokost - Banko den 16-11-2018
En rigtig hyggelig Julefrokost for MGU, Løb for alle, og deres familie, med efterfølgende bankospil og amerikansk lotteri.
Vejfest i vest. 29-09-2018.
Indvielse af Holstebro-motorvejen. En dag med rigtig mange mennesker, og et godt løb / gå tur på den nye motorvej.
Tvis løbet 21-08-2018.
MGU Løb for alle, deltog i Tvis løbet, vi var 27 tilmeldte, der gik eller løb, 3 - 5 eller 9 km. Et godt arrangement, og rigtigt godt med så mange deltager fra MGU Løb for alle :-)
Borbjergløbet, den 07-05-2018.
Vi var rigtig mange til Borbjergløbet, det største hold der deltog i løbet.
De 3 Vestjyske vinterløb.
Så er de tre Vestjyske vinterløb fuldført, det er et samarbejde mellem kommunerne Holstebro, Struer og Lemvig. Det var deltagelse fra "MGU løb for alle", og der var rigtig mange flotte præmiere, som blev udtrukket på den sidste løbe dag, efter indtagelse af den flotte frokost anretningen. MGU løb for alle, fik (5) 3 gevinster.
Nytårsløb 2017
Traditionen tro var der igen i år nytårsløb, hvor ca. 30 medlemmer var samledes til Løb - Champagne - Kransekage. Nytårsløbet, det er her vi ønsker hinanden godt nytår, over et glas champagne med tilhørende kransekage. Det glæder os at der var så mange deltager, på denne "året's sidste dag", hvor det var tør vejr, og næste solskind :-)
Fælles juletræs tur, til Birk 4, Mejrup, 7500 Holstebro
Søndag den 10. december var "Løbe for alle", på fælles juletræs indkøbstur, det var en rigtig hyggelig dag, for medlemmerne og deres familie, kone, mand, børn og børnebørn :-)
Julefrokost + Jule-banko.
"Løb for alle" har afholdt den årlige julefrokost, hvor den store begivenhed er banko-spil, efter jule maden. Der var i år rigtig mange flotte gevinster, og alle deltager ved festen, fik en gevinst. Vi startede aften med at alle børn fik en lille gave, derefter måtte de "voksne" være klar ved pladerne.
Änglemark løbet, Kvickly Holstebro.
MGU Løb for alle, deltog den 21-09 i Änglemark løbet, fra Kvickly i Holstebro. det var "næsten" tørvejr under hele løbet :-)
Tvis løbet, den 15-08-2017.
Tvis-løbet, løbet var som den danske sommer, en våd omgang. Grillpølser og hygge i teltet, efter løbet.
Pizza løb, den 14-08-2017.
Mandag den 14-08 havde vi Pizza løb, en "triathlon", en kort løbetur, en tur i Mejrup friluftbad, og derefter fri pizza, en rigtig hyggelig sommeraften :-)
Sommerfest 2017
Sommerfesten 2017
Stafet For Livet
Løbeklubben deltagelse i årets stafet for livet. Klubben har tilbagelagt 1418 runder svarende til 1134 kilometer
Henriks Marathon 2016
Henrik har været i Berlin til Marathon, gennemførte i tiden 4t 31m. Flot løbet og flot som den eneste i klubbben i 2016 at have gennemført Marathon.
ACTONA løbet, Tvis Borgerløb
Så var vi lige til løb i Tvis, og sikken en fantastisk oplevelse. Vejret var skønt, solen skinnede, tilpas vind, lidt varmt, men bedre end regn :-) Klubben deltog med hele 24 løbere, og de orange farver dominerede stævne området og gav en fantastisk reklame for klubben. Blev af flere spurgt om: Hvordan får I de unge mennesker med i klubben? Jeg svarede at det var fordi at vi havde et godt sammenhold og ikke skelnede mellem ung og ældre. Det er hovedessensen i vores klub. Er du ung, ældre, tung, let, høj eller lav, så glæder det stadigt. Vi er MGU Løb for Alle.......
Triatlon 2016
Dette års triatlon var igen en kæmpe succes. Fremmødet var rigtigt godt til trods for truende skyer, der ville give regn til første disciplin, Løbet. Svømningen blev gennemført i tørvejr og Pizza spisningen blev også gennemført i tørvejr i højt humør. En skøn aften, hvor vi igen var samlet som en klub for alle der vil have motion og hygge.
Suppeløbet 2016
Igen i år var løbeklubben samlet om suppeløbet. Traditionen tro stod den på løb/gang for de fremmødte og efterfølgende suppe ala Henrik. Skønt arrangement med stor tak til Birgitte og Henrik for suppen.
Jule hygge og nytårløb 2015
Traditionen tro var der igen i år nytårsløb, hvor 35 medlemmer samledes, løb og fik kransekage. Tak til Knud for det fine arrangement. Årets sidste løbeaften blev fejret med æbleskiver og kaffe. Tak til Egon for arrangementet.
Julebanko 2015
Glædelige billeder fra løbeklubbens fantastiske julebanko. Igen godt styret af Rene og opbakning fra Knud, der igen havde sikret en stor gevinst regn til medlemmerne.
Hjerte-lunge redning
Opfølgningen på generalforsamlingens forslag om at afholde internt hjerte-lunge rednings kursus incl. hjertestarter kursus. Afholdt af SINUS Førstehjælp ved Peter Wager
Fjordløbet 2015, Ringkøbing
Løbeklubbens deltagelse i foråret store mål. 6, 10 og ½ marathon løbene i Ringkøbing. Vi var 24 medlemmer som deltog på de forskellige løb.
MGU løb for alle  |   Elkjærvej 26, Mejrup  |   75000  Holstebro  |   97410920  |   @